Bahan-bahan :
1 Pek Tepung Kek Segera (500g)
4 Biji Telur
1 Cawan Susu Cair
1 Cawan Mentega
Cara Memasak:
a. Pukul telur sehingga kembang. Masukkan susu cair dan mentega. Kacau sebati.
b. Masukkan tepung kek sedikit demi sedikit dan kacau rata.
c. Bakar pada suhu 180 c selama 50 minit atau kukus sehingga masak.
Nota:
Alaskan acuan kek dengan kertas minyak dan sapukan mentega pada acuan bagi memudahkan kek dikeluarkan daripada acuan. Gunakan api atas bawah semasa pembakaran kek di dalam ketuhar.

1 Pek Tepung Kek Segera (500g)
4 Biji Telur
1 Cawan Susu Cair
1 Cawan Mentega
Cara Memasak:
a. Pukul telur sehingga kembang. Masukkan susu cair dan mentega. Kacau sebati.
b. Masukkan tepung kek sedikit demi sedikit dan kacau rata.
c. Bakar pada suhu 180 c selama 50 minit atau kukus sehingga masak.
Nota:
Alaskan acuan kek dengan kertas minyak dan sapukan mentega pada acuan bagi memudahkan kek dikeluarkan daripada acuan. Gunakan api atas bawah semasa pembakaran kek di dalam ketuhar.
