Bahan-bahan :
7 ketul jagung ditarah diambil bijinya
1/2 cawan gula pasir
2 ketul gula melaka
1/2 cawan sagu mata ikan
2 cawan santan
Secubit garam
Daun pandan disiat dan disimpulkan
Air untuk merebus
Cara menyediakan:
1 Rebuskan jagung dan sagu mata ikan sehingga empuk.Masukkan sekali daun pandan yang telah disimpulkan.
2 Masukkan gula pasir, gula melaka, santan serta secubit garam.

7 ketul jagung ditarah diambil bijinya
1/2 cawan gula pasir
2 ketul gula melaka
1/2 cawan sagu mata ikan
2 cawan santan
Secubit garam
Daun pandan disiat dan disimpulkan
Air untuk merebus
Cara menyediakan:
1 Rebuskan jagung dan sagu mata ikan sehingga empuk.Masukkan sekali daun pandan yang telah disimpulkan.
2 Masukkan gula pasir, gula melaka, santan serta secubit garam.
